Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2020. 12:57 >> 12:58

DOGOVOREN DOLAZAK

Timo Verner odabrao Čelsi

Ugledni britanski mediji objavili su danas da je londonski Čhelsi postigao dogovor o dolasku njemačkog reprezentativca Tima Vernera iz RB Lajpciga za 60 miliona eura.

Mediji navode da je 24-godišnjak, koji je ove sezone postigao 25 ​​golova u Bundesligi, imao oslobađajuću klauzulu u ugovoru vrijednu 60 miliona eura. Ranije sjajni napadač bio je povezivan sa Liverpulom, a čak je i izjavio da je ponosan na to što se takav klub interesuje za njega.

Zanimljivo prošlog mjeseca iskusni francuski napadač Olivije Žiru produžio je ugovor sa Čelsijem na godinu dana.

Verner će u slučaju da se transfer zaista i realizuje biti drugo veliko pojačanje “plavaca“ za narednu sezonu, jer je još u februaru za klub iz Londona potpisao Hakim Zijeh iz Ajaksa.

Verner je u Lajpcig stigao iz Štutgarta 2016. godine. Od tada je za Lajpcig odigrao 154 takmičarske utakmice i postigao 92 gola. U dresu reprezentacije Njemačke nastupio je 29 puta uz 11 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније