Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 06. 2020. 15:43 >> 15:39

OPORAVIO SE SUAREZ

Mesi lakše povrijedio butinu

Fudbaler Barselone Lionel Mesi lakše je povrijedio mišić i iz predostrožnosti trenira odvojeno od ekipe uoči nastavka takmičenja, saopštio je danas španski klub.

Barselona je navela da Mesi ima problema sa mišićem desne butine i "da radi specifične vježbe, kako bi izbjegao nepotrebni rizik" samo osam dana prije nego što ekipa nastavi odbranu titule.

Argentinac bi trebalo da se za par dana priključi saigračima na treninzima.

Takmičenje u Primeri nastaviće se 11. juna poslije skoro tri mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa, a Barselona dva dana kasnije igra na gostovanju protiv Majorke.

Mesi je pauzirao skoro dva mjeseca na početku sezone zbog povrede lista tokom priprema. On je prvi strijelac lige sa 19 golova, pet više od Karima Benzeme iz Real Madrida. Mesi je i igrač sa najviše asistencija u ligi - 12.

Barselona je saopštila i da je napadač Ansu Fati odvojeno danas trenirao, ali nije naveden razlog. Neće igrati Osman Dembele, koji se i dalje oporavlja od povrede tetive.

Napadač Luis Suares, koji je podvrgnut operaciji koljena u januaru i očekivalo se da će propustiti ostatak sezone, oporavio se tokom pandemije, normalno je trenirao i očekuje se da će biti u konkurenciji za sastav.

Barselona je prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida, a do kraja prvenstva ostalo je još 11 kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније