Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

12. 06. 2020. 22:25   >>  22:30

PORAZ BUDUĆNOSTI

Iskra zaustavila lidera, Sutjeska pobijedila Grbalj

Fudbaleri Budućnosti poraženi su večeras u Danilovgradu od Iskre 4:1, u posljednjem meču 27. kola Telekom Prve crnogorske lige.

Lider šampionata prekinuo je u Danilovgradu seriju od 12 utakmica bez poraza.

Budućnost je posljednji poraz upisala 2. novembra u Golubovcima od Zete 2:1.

Iskra je do 12. pobjede ove sezone došla golovima Ivana Vukovića u 56, Milana Vukotića u 67, Luke Maleševića u 89. i Balše Boričića u drugom minutu sudijske nadokande.

Jedini pogodak za Budućnost, koja je doživjela četvrti poraz poraz ove sezone, postigao je Aleksandar Vujačić u 78. minutu.

Poraz lidera iskoristila je Sutjeska, koja je u Nikšiću savladala Grbalj 4:1 i zaostatak na tabeli smanjila na 15 bodova.

Nikšićki tim do prve pobjede u nastavku šampionata, 13. ove sezone, došao je golovima Boža Markovića u 41. i 70, Vladana Bubanje u 67. i Marka Ćetkovića u 73. minutu iz jedanaesterca.

Jedini pogodak za Grbalj, izjednačujući na utakmici, postigao je Nemanja Kartal u 43. minutu.

Grbalj je posljednji na tabeli, bez pobjede u nastavku šampionata.

Pobjedu je upisao i Petrovac, koji je u Pljevljima savladao Rudar 2:0.

Petrovac su do druge uzastopne, ukupno osme pobjede ove sezone, vodili Milivoje Raičević u 29. i Andrija Ražnatović u 37. minutu.

Rudar je bez pobjede u nastavku šampionata, sa samo jednim osvojenim bodom, a doživio je 13. poraz u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Bez pobjednika na DG areni i Starom aerodromu

Fudbaleri Podgorice igrali su na DG areni sa Komom neriješeno 1:1, a bez pobjednika završen duel OFK Titograda i Zete.

Domaćin je na DG areni poveo golom Matije Božanovića u 67. minutu.

Izjednačio je i postavio konačan rezultat Neđeljko Vlahović u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Bez pobjednika i golova završen je duel OFK Titograda i Zete na Starom aerodromu.

U posljednjem meču ovog kola, u 20 sati i 30 minuta, počeo je duel Iskre i Budućnosti u Danilovgradu.

Ćetković uz Božovića, Janketića i Đorđevića na čelu

Fudbaler Sutjeske Marko Ćetković, vezista Budućnosti Draško Božović, Velizar Janketić iz Rudara i Boban Đorđević sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Đorđević je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za Grbalj.

Gol manje postigli su Igor Ivanović iz Budućnosti, fudbaler Rudara Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević, Stefan Nikolić i Božo Marković, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Po šest puta u listu strijelaca upisali su se Petar Grbić iz Budućnosti, Goran Vujović iz Koma i Miloš Kalezić iz Petrovca.

Po pet golova postigli su igrači Budućnosti Panajotis Moraitis i Dušan Stojiljković, Milan Đurišić iz Iskre, Žarko Popović iz Koma, fudbaleri Podgorice Jovan Vujović, Šaleta Kordić, Nikola Vujnović i Balša Sekulić, Marko Vučić iz Sutjeske i Tiago Rodrigues Faria iz Rudara.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније