Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 06. 2020. 20:39 >> 20:37

UGOVOR DO 2023/24

Munije zvanično u Dortmundu

Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Toma Munije od sljedeće sezone će igrati za Borusiju Dortmund, potvrdio je danas taj njemački klub.

Belgijski fudbaler potpisao je ugovor do kraja sezone 2023/24.

"Borusija Dortmund igra upravo onu vrstu fudbala koju ja želim da igram: uzbudljiv, autentičan i prirodan", rekao je Munije.

Munije je kazao i da je na njegovu odluku uticala i atmosfera na stadionu u Dortmundu kada je njegov, sada već bivši klub, igrao u Ligi šampiona.

On je tri puta sa PSŽ-om osvajao francusku ligu.

Njegov ugovor sa prvakom Francuske ističe sljedeće nedjelje kada će i zvanično postati novi fudbaler Dortmunda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније