Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 02. 2013. 23:15   >>  23:11

NIJE IZGUBIO NADU

Vilšir: Daćemo tri gola u revanšu

Vezista Arsenala Džek Vilšer ostao je optimista i pored poraza od Bajerna (3:1) u prvom meču osmine finala. Vezni igrač „tobdžija“ vjeruje da njegov tim može do četvrtfinala.

"Uvjek postoji šansa da možemo da nadoknadimo ovaj deficit. Potrebna su nam tri gola, a imamo igrače koji mogu da ih postignu. Nismo dobro počeli meč i to nam se stalno dešava ove sezone. U nastavku smo dodali gas i ostaje šteta što to nismo uradili u prvom poluvremenu, a nisam siguran zbog čega. Možda zbog nervoze, ali znam koliko možemo kada igramo onako kako umijemo", bili su prvi utisci Vilšera poslije poraza od Bajerna.

 Vilšer je potom stao u odbranu  Arsena Vengera, kojeg ne smatra glavnim krivcem za poraz.

 "To nema nikakve veze sa menadžerom, on bira ko će da igra, a na nama je da ispunimo zahtjeve. Igrači moraju da preuzmu odgovornost, jer je on ovdje menadžer 16 godina i radi sjajan posao. U revanšu samo moramo bolje da počnemo meč", smatra Vilšer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније