Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 06. 2020. 23:47 >> 23:56

SERIJA A

Atalanta blizu LŠ, preokret Intera, slavio i Napoli

Fudbaleri Atalante pobijedili su večeras na gostujućem terenu Udineze sa 3:2, u utakmici 28. kola italijanskog prvenstva.

Atalanta je povela u devetom minutu golom Duvana Zapate, a izjednačio je Kevin Lazanja u 31. Posle toga dvostruki strijelac u ekipi Atalante bio je Luis Muriel, u 71. i 79. minutu, a konačan rezultat postavio je Lazanja, svojim drugim golom na utakmici u 87. minutu.

Atalanta je nastavila dobar niz i poslije 17. pobjede je četvrta sa 57 bodova, devet više od Rome, a četiri manje od trećeplasiranog Intera koji je slavio na gostovanju Parmi 2:1. 

Domaćin je poveo preko Žervinja u 15. minutu, ali je u 85. ostala sa desetoricom, pošto je Juraj Kucka dobio crveni karton. Inter je to iskoristio i u samom finišu golovima De Fraja i Batonija stigao do trijumfa.

"Neroazuri" imaju četiri boda manje od Lacija, osam od Juvea.

Sasuolo i Verona odigrali su neriješeno 3:3. Verona je povela u 51. minutu golom srpskog fudbalera Darka Lazovića, a dva minuta kasnije izjednačio je Žeremi Boga. Novo vođstvo gostima donio je Marijuš Stempinjskij u 57. minutu, a dva gola prednosti omogućio je Mateo Pesina golom u 68. minutu.

Sasuolo je u završnici sa dva gola uspio da izvuče bod. Boga je svoj drugi gol na meču postigao u 77. minutu, a konačan rezultat postavio je Rožerio u sedmom minutu nadoknade vremena.

Verona je deveta na tabeli sa 39 bodova. Sasuolo je drugu uzastopnu utakmicu odigrao neriješeno i sa 34 boda zauzima 12. mesto.

U ostalim utakmicama Napoli je na svom terenu pobijedio Spal sa 3:1, a Bolonja je kao gost bila bolja od Sampdorije sa 2:1.

Ranije danas Milan je pobijedio Romu sa 2:0.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније