Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 06. 2020. 13:03   >>  13:12

U LISABONU PORAST ZARAŽENIH

UEFA nema plan B za završnicu Lige šampiona

Evropska fudbalska unija (UEFA) nema plan B za organizaciju završnog turnira Lige šampiona, prenio je danas list "Ekip".

Završni turnir Lige šampiona održaće se od 12. do 23. avgusta u Lisabonu, gdje je zabilježen porast broja zaraženih koronavirusom. Uprkos tome, Uefina namjera je da turnir ostane u Lisabonu.

"Uefa je u stalnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Portugala i lokalnim vlastima. Nadamo se da će sve biti u redu i da će biti moguće organizovati turnir u Portugalu. Za sada nema razloga za plan B. Pratimo situaciju na dnevnoj bazi i prilagodićemo se ako budemo morali", naveo je izvor Uefe za "Ekip".

Na završnom turniru učestvovaće osam ekipa od četvrtfinala, a prethodno će biti odigrane preostale revanš utakmice osmine finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније