Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 06. 2020. 20:57 >> 20:53

NA KRAJU SEZONE

Bild: Sane prelazi u Bajern

Fudbaler Mančester sitija Leroj Sane potpisaće petogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena, prenijeli su danas njemački mediji.

Kako je prenio Bild, Bajern će platiti nešto manje od 50 miliona eura za Sanea, koji će potpisati ugovor do 2025. godine. Takođe, u ugovoru će biti i bonusi u zavisnosti od broja odigranih utakmica i osvojenih trofeja.

Sane je želio da se vrati u Njemačku i odbio je novi ugovor u Sitiju. On će preći u Bajern po završetku sezone. Siti je prošlog ljeta za 24-godišnjeg njemačkog reprezentativca tražio 100 miliona eura.

Sane se povrijedio prošlog avgusta u Komjuniti Šildu, a na teren se vratio tek prošle nedjelje u utakmici protiv Barnlija, kada je ušao sa klupe.

Karijeru je počeo u Šalkeu gdje je poslije dvije godine, 2016. prešao u Siti. Do sada je za engleski klub odigrao 135 utakmica, postigao 39 golova i osvojio dvije titule u Premijer ligi, FA kup, dva Liga kupa i dva Komjuniti Šilda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније