Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 06. 2020. 21:44   >>  21:42

POGODILI IMOBILE I PAROLO

Preokret Lacija u Torinu

Fudbaleri Lacija pobijedili su večeras na gostujućem terenu Torino sa 2:1, u utakmici 29. kola italijanskog prvenstva i na bod smanjili zaostatak za vodećim Juventusom.

Torino je poveo u petom minutu golom Andree Belotija iz penala, a izjednačio je Ćiro Imobile u 48. Pobjedu rimskoj ekipi donio je Marko Parolo u 73. minutu.

Lacio ima 21 pobjedu i drugi je na tabeli sa 68 bodova, bodom manje ali i utakmicom više od vodećeg Juventusa, koji večeras igra u Đenovi.

Torino je pretrpio 16. poraz i zauzima 14. mjesto na tabeli sa 31 bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније