Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 06. 2020. 23:33   >>  23:33

DVA GOLA FERNANDESA

Junajted lako pobijedio Brajton

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras na gostujućem terenu Brajton sa 3:0, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Junajted je poveo u 16. minutu golom Mejsona Grinvuda, a zatim je dvostruki strijelac bio Bruno Fernandes, golovima u 29. i 50. minutu.

Mančester junajted je nastavio niz od 15 utakmica bez poraza u svim takmičenjima (11 pobjeda i četiri remija) i preskočio je Vulverhempton na petom mjestu na tabeli.

Obje ekipe imaju po 52 boda, ali ekipa Solskjerova ekipa ima bolju gol razliku.

Junajted je na poziciji koja vodi u Ligu Evropa, a za Čelsijem koji je na četvrtom mjestu koje vodi u Ligu šampiona, zaostaje dva boda. Čelsi ima i meč manje, koji će u srijedu odigrati protiv Vest Hema.

Brajton je pretrpio 13. poraz i 15. je na tabeli sa 33 boda, šest više od Bornmuta koji je prvi u zoni ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније