Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

01. 07. 2020. 23:16   >>  23:20

"PLAVCI" ZAKOMPLIKOVALI SITUACIJU

Vest Hem pobijedio Čelsi i pobjegao iz zone ispadanja

Vest Hem je večeras na Olimpijskom stadionu u Londonu ugostio gradskog rivala Čelsija, u meču 32. kola engleskog Premijer lige. Viđena je zanimljiva utamica sa pet golova, a na kraju je do pobjede došao domaćin i to rezultatom 3:2.

Prvi put su se domaći radovali u 34. minuti kada je Soucek zatresao mrežu Čelsijja, ali njihova radost nije dugo trajala pošto je intervenisao VAR i poništio gol zbog ofsajda - opet su, kao toliko puta do sada u engleskom Premijeršipu, odlučivali centimetri.

Osam minuta kasnije Pulišić pada u kaznenom prostoru Vest Hema, a sudija Atkinson pokazuje na bijelu tačku. Siguran izvođač najstrožije kazne je bio Villian, pa je Čelsi poveo sa 0:1.

Ipak, u sudijskoj nadoknadi vremena Vest Hem stiže do izjednačenja. Strijelac je bio Soucek koji je se nešto ranije uzalud radovao.

Otvaranje drugog dijela donosi preokret. Lagano su domaći izigrali odbranu Čelsija u 51. minuti, a Bouven je uposlio Antonija za 2:1.

Ipak činilo se da će Vilijan spasiti "Plavce" poraza pošto je u 72. minutu majstorski pogodio iz slobodnog udarca za 2:2.

Ipak, u 90. minutu Jarmolenko postavlja konačnih 3:2 nakon sjajno istrčane polukontre.

Vest Hem je tako stigao do tri boda koja su ga odmakla od zone ispadanja. "Čekićari" sada imaju 30 bodova na 16. poziciji, tri boda više od Aston Vile kojoj na 18. mjestu prijeti putovanje u niži rang.

Čelsi je ostao četvrti, ali je zakomplikovao sebi situaciju za plasman u LŠ jer je ostao na samo dva boda više (54) u odnosu na petoplasirani Mančester junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније