Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 07. 2020. 08:21   >>  08:19

SUDIJA POŠTUJE PRAVILA

Prekinuto finale Kupa Danske, navijači kršili "korona pravila"

Finalna utakmica Kupa Danske između Alborga i Sonderiskea prekinuta je 14 minuta zbog toga što navijači Aalborga nisu poštovali pravila o fizičkom distanciranju, javio je BBC.

Navijači oba kluba dobili su po 725 ulaznica za utakmicu na stadionu Esbjerga, ali pod uslovom da drže razmak od najmanje jednog metra, prenosi portal Klix.

Neposredno prije 30. minuta sudija je odlučio da prekine utakmicu zbog toga što su navijači bili u grupi, a potom su odbili da se pomjere.

Klupski treneri i drugi navijači zamolili su ih da se pomjere, ali se to nije desilo i na kraju su izbačeni sa stadiona.

Njihov tim poražen je u finalu rezultatom 2:0, a prvi veliki trofej Sonderjiskeu u istoriji donio je upravo bivši igrač Alborga - Anders Jakobsen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније