Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 07. 2020. 21:37 >> 00:23

PORAZ I TOTENHEMA

Siti deklasirao novog šampiona

Fudbaleri Mančester sitija deklasirali su Liverpul 4:0 (3:0) u derbiju 32. kola engleske Premijer lige. Fudbaleri Šefild junajteda pobijedili su na svom terenu Totenhem sa 3:1.

Novi šampion Engleske, koji je titulu preuzeo baš od Sitija, prosto je pregažen na Etihadu.

Za tim iz Mančestera prvi gol je postigao De Brujne u 25. minutu iz penala, zatim igrač utakmice Sterling u 35. minutu, Fil Foden u 45. i Aleks Okslejd-Čemberlen autogolom, na šta ga je natjerao upravo Sterling u 66. minutu.

Ovaj poraz Liverpula je najteži u ligi ove sezone, a prvi put je primio više od dva gola na jednom meču.

Klub iz Šefilda je poveo u 31. minutu golom Sandera Berga, a zatim je gol za Totenhem postigao Hari Kejn u 33. minutu. Poslije upotrebe VAR tehnologije odlučeno je da je u akciji kod gola Lukas Moura igrao rukom pa je pogodak poništen.

Domaći su udvostručili prednost u 69. minutu golom Lisa Musea, a treći pogodak postigao je Oliver Makberni u 84. minutu. Jedini gol za Totenhem postigao je Kejn u 90. minutu. To je bio jedini šut na gol Totenhema u drugom poluvremenu, a prvi u gol od dva šuta tokom cijele utakmice.

Šefild junajted je prekinuo niz od dva poraza i poslije 12. pobjede zauzima sedmo mjesto na tabeli sa 47 bodova.

Totenhem je pretrpio 11. poraz i deveti je na tabeli sa 45 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније