Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 07. 2020. 09:18 >> 09:17

"NISMO ISKORISTILI SVOJE ŠANSE"

Klop zadovoljan pristupom, brani igrače

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je stao u odbranu svojih izabranika poslije ubjedljivog poraza od Mančester sitija.

Liverpul, koji je u prošlom kolu potvrdio prvu titulu Premijer lige poslije 30 godina, poražen je rezultatom 4:0 na Etihadu.

I pored toga, njemački stručnjak neće biti mnogo ljut na svoje igrače.

"Mislim da smo imali brilijantan stav. Problem je što je Siti brže razmišljao od nas. Nedostajalo nam je tečnosti u igri, a protiv ekipe kao što je Siti, u tom slučaju imaš strašno puno problema. Imali smo svoje šanse, periode dobre igre, ali nismo ih iskoristili i moramo se pomiriti s rezultatom", rekao je Klop.

Njemac nije bio ljut na svoje igrače ali jesta na novinara Skaj Sportsa, koji ga je ponovo pitao da li je njegova ekipa imala pravi pristup i da li joj je ova utakmica bila važna.

"Pitate me to drugi put. Ukoliko želite ovu priču odvesti u tom smjeru, to je vaše pravo. Međutim, ja sam zadovoljan pristupom koji je imao moj tim. Ukoliko postoji jedna ekipa na svijetu koja nas ovako može razbiti, onda je to vjerovatno Siti. Međutim, dobićemo i mi priliku za revanš. Siti je fantastičan. Ove sezone nisu odigrali nijednu lošu utakmicu. I kad su gubili igrali su odlino", poručio je trener Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније