Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 02. 2013. 16:40 >> 16:36

LIGA ŠAMPIONA

Samo na RTCG: Milan – Barselona, Galatasaraj – Šalke

Fudbaleri Milana i Barselone odigraće večeras prvu utakmicu osmine finala Lige evropskih šampiona. Direktan prenos na RTCG.

Barselona dolazi na „San Siro“ kao veliki favorit, što se ne pamti u istoriji duela ova dva tima.

Gotovo čitava evropska javnost očekuje pobjedu „blaugrane“, ali sigurno je da će se pitati i Milan.

Tim Masima Alegrija je pretrpio velike promjene prošlog ljeta, ali i pored toga kako sezona odmiče, igra sve bolje.

„Oni su najbolji tim na svijetu, osnovno je da smanjimo njihov posjed lopte, jer imaju strašne napadače.

Mesi gotovo uvijek napravi razliku, Inijesta je jedan od najboljih organizatora igre na svijetu. Moramo im svesti učinak na minimum i ostrati smireni“, rekao je trener Milana Maks Alegri uoči meča.

Sa druge strane, Barsa dolazi u sjajnom raspoloženju, titula u Primeri je gotovo obezbijeđena i „balugrana“ može da se potpuno okrene osvajanju Evrope.

Milan je bitno promijenio tim u odnosu na prošle sezone. Igrati ovdje je uvijek zadovljstvo, atmosfera je odlična, a Milan je i pored promjena jedan od najelitnijih tomova u Evropi.

Po meni je besmisleno pričati o favoritima i ne slažem se sa onima koji misle da ćemo sigurno pobijediti.

Još uvijek ne znam kojih 11 će istrčati na teren, a prethodnih dana smo radili na otklanjanju grešaka“, izjavio je pomoćni trener Barse  Žordi Roura

Predvođen Drogbom i Snajderom,Galatasaraj želi u prvo četvrtfinale nakon 12 godina. Šalke u paklu “Ali Sami Jena” mora da pokaže daleko više u odnosu na partije u Bundesligi, jer je u 2013. zabilježio samo jednu pobjedu.

„Šalke nije izgubio nijedu utakmicu u grupi, pa ćemo se suočiti sa ozbiljnom i jakom ekipom. Imaju izuzetne igrače, ali naš cilj je pobjeda i da sa dobrim rezultatom idemo u Gelzenkirhen" ,rekao je trener Galatasaraja  Fatih Terim

za razliku od Terima, Jens Keler ima dosta problema sa sastavom. Nedostaje stub odbrane ,Grk Papadopulos, vezista Afelaj, te Učida i Marika. Ipak, trener njemačke ekipe je optimista.

" Radujemo se još jednoj utakmici u Ligi šampiona i svaki igrač će dati sve od sebe .Okršaj sa ekipom koja je individulano izuzetno jaka je pravi izazov za moje fudbalere", rekao je Keler.

Janko Pešikan, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније