Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Portal Pobjeda, Objavila: M.M.Lj. ]

05. 07. 2020. 13:45 >> 13:52

VAN DAJK

"Klop je glavni razlog zašto sam došao u Liverpul"

Jedan od najboljih defanzivca na svijetu Virdžil van Dajk mogao je da bira gdje će da nastavi karijeru poslije Sautemptona.Odabrao je Liverpul koji je za Holanđanina platio 85. milina eura prije dvije godine. Dvadeset osmogodišnji štoper otkrio je zašto je prihvatio ponudu sa Enfilda.

 

“Imao sam šansu da odem u Siti ili Čelzi. Kod takvih transfera gledaš i kakva je ekipa, kakav je grad i kakvi su planovi kluba, ali najvažniji je trener. Jirgen Klop je glavni razlog zašto sam došao u Liverpul. On ima nešto posebno, ali ne znam što. Je li to energija, je li to njegov imidž, ne znam”, rekao je van Dajk.

“Nekad razmišljam zbog čega je on tako poseban trener i mislim da je zbog međuljudskih odnosa. Danas je to najvažnija stvar u fudbalu. Zbog Klopa se odlično osjećaš. On je tip koji je iskreno srećan kad te ujutro vidi na treningu. Možda zvuči izlizano, ali to ti daje ogromnu motivaciju“, dodao je on.

Van Dajk je bio jedna od ključnih figura u Liverpulovoj renesansi. Za ,,redse“ je odigrao 116 utakmica, dao 11 golova, te osvojio Ligu šampiona i titulu u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније