Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 07. 2020. 23:24   >>  23:29

VAŽNA POBJEDA VOTFORDA

Čelsi hita ka LŠ, Lester izvukao bod na "Emirejtsu"

Fudbaleri Čelsija pobijedili su večeras kao gosti u londonskom derbiju Kristal Palas sa 3:2, u utakmici 34. kola Premijer lige i popeli se na treće mjesto na tabeli.

Čelsi je poveo golovima Olivijea Žirua u šestom i Kristijana Pulišića u 27. minutu, a kod oba gola asistent je bio Vilijan. Poslije toga gol za domaće postigao je Vilfred Zaha u 34. minutu, a dva gola prednosti "plavcima" vratio je Tami Ejbraham u 71. minutu. Konačan rezultat postavio je Kristijan Benteke pogotkom u 72. minutu.

Čelsi je ostvario 18. pobjedu i preskočio je Lester na trećem mjestu na tabeli sa 60 bodova. Lester ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, pošto večeras igra sa Arsenalom.

Kristal Palas je pretrpio četvrti uzastopni poraz, ukupno 14. u prvenstvu i 14. je na tabeli sa 42 boda.

Lester je izvukao bod na gostovanju Arsenalu 1:1 i ostao u zoni Lige šampiona.

"Lisice" su na četvrtom mjestu i imaju četiri boda više, uz meč više, od Mančester junajteda.

Domaćin je poveo preko Obamejanga u 21. minutu, da bi u 75. minutu ostao sa deset igrača, nakon što je Nketi dobio direktan crveni karton zbog grubog starta.

Remi je potpisao Vardi golom šest minuta prije kraja.

Votford je na svom terenu pobijedio Norič sa 2:1 i ostvario važne bodove u borbi za opstanak.

Norič je poveo u četvrtom minutu golim Emija Buendije, a šest minuta kasnije izjednačio je Kreg Doson. Pobjedonosni pogodak postigao je Deni Velbek makazicama u 55. minutu.

Votford je prekinuo niz bez pobjede, a poslije sedme u prvenstvu zauzima 17. mjesto na tabeli sa 31 bodom i ima četiri boda više, ali i utakmicu više od Aston Vile, koja je prva u zoni ispadanja.

Norič je pretrpio 23. poraz i posljednji je na tabeli sa 21 bodom. Ako u subotu izgubi od Vest Hema, Norič će ispasti iz lige.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније