Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2020. 15:25   >>  15:29

URUGVAJAC MEĐU LEGENDAMA KLUBA

Suarez postao treći najbolji strijelac u istoriji Barse

Urugvajski fudbaler Luis Suarez popeo se na treće mjesto najboljih strijelaca Barselone svih vremena, nakon što je sinoć postigao pobjedonosni gol u pobjedi 1:0 protiv Espanjola.

Suarez je postigao svoj 195. pogodak za “blaugranu“ protiv gradskog rivala i tako pretekao Lasla Kubalu, legendu Barselone, objavili su španski mediji.

Suarez je u “katalonski div“ stigao iz Liverpula 2014. godine, a 33-godišnjak je tokom perioda na Kamp Nou igrao sjajno i konstantno tresao protivničke mreže.

Nakon što je u debitantskoj sezoni u Španiji postigao 25 ​​golova u svim takmičenjima, Suarez je u sezoni 2015/16 postigao nevjerovatnih 59 golova u 53 utakmice. U svakoj od posljednje četiri sezone u La ligi postizao je preko 20 golova, a sinoćnjim je stigao do 14. pogotka ove sezone.

Suarez je u januaru imao operaciju koljena i činilo se da će propustiti ostatak sezone. No, sezona je zbog prekida izazvanog pandemijom koronavirusa produžena pa je uspio da se oporavi i vrati na teren.

Prvi na listi strijelaca Barselone je Lionel Mesi sa 630 golova u svim takmičenjima, a slijedi ga Cezar sa 232.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније