Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

09. 07. 2020. 21:52 >> 21:50

PREMIJER LIGA

Bormnut i Totenhem odigrali bez golova

Fudbaleri Bornmuta i Totenhema odigrali su meč bez golova, u utakmici 34. kola Premijer lige.

U samom finišu meča, u 90. minutu, Kalum Vilson je doveo Bornmut u vođstvo, ali je sudija nakon što je pregledao snimak poništio gol pošto je igrač domaćeg tima igrao rukom.

Totenhem je trenutno deveti na tabeli sa 49 bodova, odnosno ima dva boda manje od Šefilda koji je na sedmom mjestu. Na drugoj strani, Bornmut je na 18. poziciji sa 28 bodova, tri boda manje od Votforda i Vest Hema koji su prvi iznad zone ispadanja.

Fudbaleri Evertona i Sautemptona odigrali su neriješeno 1:1.

Sautempton je u 28. minutu imao dobru šansu da povede, ali Džejms Vord-Prous nije iskoristio penal, ali je samo tri minuta kasnije mrežu Evertona pogodio Deni Ings. Izjednačenje i bod Evertonu donijeo je Rišarlison u 43. minutu.

Everton je 11. na tabeli sa 45 bodova, dok je Sautempton poziciju ispod sa bodom manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније