Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

11. 07. 2020. 08:27   >>  08:27

LŠ I LE

UEFA: Utakmice u avgustu bez publike

Potpredsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mikele Uva potvrdio je danas da će se utakmice Lige šampiona i Lige Evropa u avgustu odigrati bez publike.

U sjedištu UEFA-e u Nionu danas je obavljen žrijeb za završnicu takmičenja u Ligi šampiona i Lige Evropa. Preostale revanš utakmice osmine finala igraće se na stadionima klubova koji su domaćini, završni turnir Lige šampiona održaće se u Portugalu, a završnica Lige Evropa u Njemačkoj.

"Plan je da završimo Ligu šampiona i Ligu Evropa bez publike. Protokoli nadležnih moraju da se poštuju. Otvaranje stadiona značilo bi da navijači mogu da putuju od države do države, što danas nije moguće", rekao je Uva za napuljski radio Kis Kis.

"Ovo je nova, iznuđena formula, ali nas tjera da se osmjehujemo kada gledamo fudbal na najvišem nivou i dodjelu pehara u dva takmičenja", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније