Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 07. 2020. 17:35   >>  17:31

"OSUO PALJBU"

Murinjo: Odluka CAS je sramotna i katastrofalna

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je danas da je odluka o ukidanju suspenzije Mančester sitiju sramna i katastrofalna.

"Ako Mančester siti nije kriv, onda je sramota kazniti ga sa nekim milionom. Ako nijesi kriv, onda nijesi ni kažnjen. Sa druge strane, ako si kriv trebalo bi da te suspenduju. U svakom slučaju, ovo je katastrofa", rekao je Murinjo, prenio je Skaj.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani juče je uvažio žalbu Mančester sitija na suspenziju od dvije godine iz evropskih takmičenja. Uefa je u februaru suspendovala Siti zbog ozbiljnog kršenja pravila finansijskog fer pleja između 2012. i 2016. godine. Siti se žalio, a CAS je usvojio žalbu navodeći da je odluka Uefa bila "neosnovana i zastarjela".

Takođe, novčana kazna je sa 30 miliona eura, smanjena na 10.

"Ne kažem da je Mančester siti kriv. Kažem ako nijesi kriv, onda ne plaćaš. Čak ni funtu. Znam da je njima lako sa novcem, ali ipak. Ako si kriv onda bi trebalo da budeš suspendovan iz takmičenja. Ne znam da li su krivi ili nijesu. Ja kritikujem odluku", naveo je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније