Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 07. 2020. 21:47 >> 21:43

SAMPDORIJA UBJEDLJIVA

Remi Bolonje i Napolija, preokret Milana

Fudbaleri Bolonje i Napolija odigrali su večeras neriješeno 1:1, u utakmici 33. kola u Seriji A.

Napoli je poveo u sedmom minutu golom Kevina Manolasa, a zatim je Bolonja postigla gol u 67. minutu, ali je pogodak poništen pošto je upotrebom VAR tehnologije procijenjeno da je Rodrigo Palasio bio u ofsajdu.

Bod ekipi trenera Siniše Mihajlovića obezbijedio je Musa Barou pogotkom u 80. minutu.

Napoli je šesti na tabeli sa 53 boda, koliko ima i sedmoplasirani Milan, a Bolonja, koja nema pobjedu u posljednje tri utakmice, zauzima 10. mjesto na tabeli sa 43 boda.

Milan je na svom terenu pobijedio Parmu sa 3:1.

Parma je u 44. minutu povela golom Jasmina Kurtića, a domaći su u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat. Izjednačio je Frenk Kesi u 55. minutu, a četiri minuta kasnije strijelac je bio Alesio Romanjoli. Treći gol postigao je Hakan Čalhanoglu u 77. minutu.

Parma je nastavila niz bez pobjede i zauzima 12. mjesto na tabeli sa 40 bodova.

Fudbaleri Sampdorije pobijedili su Kaljari 3:0.

Sampdorija je povela u osmom minutu golom Manola Gabijadinija, a poslije toga dvostruki strijelac bio je Federiko Bonacoli, golovima u 40. i 53. minutu.

Sampdorija ima 38 bodova na 13. mjestu na tabeli, a Kaljari ima tri boda više na 11. mjestu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније