Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 07. 2020. 13:15   >>  13:12

FRANCUZ ODUŠEVLJEN

Zidan: LŠ je nešto posebno, ali Primera me čini srećnijim

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da je potreban ogroman napor kako bi se osvojila titula u Primeri i istakao da je "Liga šampiona - Liga šampiona, ali da ga Primera čini srećnijim".

"Nemam riječi kojima bih opisao emocije. Igrači su bili nevjerovatni. Ovo je jedan od najboljih dana u mojoj karijeri. Nakon svega što se dogodilo, tromjesečne pauze... Ovo je zadivljujuće, ovo je bolje od bilo čega. Potrebni su ogromni napori da se osvoji Primera", rekao je Zidan, prenose španski mediji.

Fudbaleri Real Madrida novi su prvaci Španije, pošto su sinoć na svom terenu pobijedili Viljareal sa 2:1 i tako i matematički obezbijedili titulu kolo prije kraja šampionata.

Realu je ovo prva titula od 2017. godine, a ukupno 34. u klupskoj istoriji.

Real se sada okreće Ligi šampiona i revanš meču osmine finala protiv Mančester sitija koji je u Madridu slavio sa 2:1.

"Liga šampiona je Liga šampiona, ali Primera me čini srećnijim", rekao je Zidan.

Poslije pobjede nad Viljarealom nije bilo uobičajene proslave sa navijačima.

"Svima je to čudno. Voljeli bismo da smo bili s našim navijačima... Ali, siguran sam da su navijači presrećni u svojim domovima. Navijači vole kada njihov tim pobjeđuje, a mi smo ovo učinili za njih", rekao je Zidan.

Kapiten Reala Serhio Ramos istakao je da je Zidan bio "kapiten broda".

"Zidan je bio ključ. On je kapetan broda koji nas je vodio od početka sezone - uvijek smo se osjećali zaštićeno sa Zizuom. On je jedinstven trener", rekao je Ramos.

Kako je naveo, sezona je bila čudna, ali Real je imao svoj cilj.

"Naš cilj je bio vrlo jasan nakon što se liga ponovo pokrenula. Željeli smo da pobijedimo u svakoj utakmici. Ovo ja nagrada za naporan rad", rekao je Ramos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније