Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 07. 2020. 15:30 >> 16:15

PREKRŠILI MJERE

Uhapšeno devet osoba tokom slavlja u Liverpulu

Britanska policija uhapsila je devet osoba nakon što su navijači Liverpula ignorisali pozive nadležnih i okupili se ispred stadiona Enfild na proslavi titule.

Fudbalerima Liverpula sinoć je uručen šampionski pehar Premijer lige, po završetku utakmice sa Čelsijem, a hiljade navijača okupilo se ispred stadiona, u sred pandemije korona virusa.

Policija je morala da izda nalog za rastjerivanje oko 3.000 navijača, prenijeli su britanski mediji. Devet osoba uhapšeno je zbog sumnje da su pod dejstvom alkohola pravili nared, za vožnju u pijanom stanju i pod dejstvom droge, kao i za napad.

Prethodno je klub apelovao na navijače da se ne okupljaju zbog rizika od zaraze korona virusom i osudio okupljanje ispred Enfilda 25. juna, kada je titula osvojena.

Policija je zahvalila većini navijača što su poslušali savjet i titulu proslavili u svojim domovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније