Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 07. 2020. 18:36 >> 18:33

ZVANIČNO

Nova sezona u Premijer ligi počinje 12. septembra

Nova sezona u Premijer ligi i Engleskoj fudbalskoj ligi počeće 12. septembra, saopšteno je danas.

Sezona 2020/2021 u Premijer ligi završiće se 23. maja, dok će takmičenja u Čempionšipu, Ligi jedan i Ligi dva biti završena 8. i 9. maja, prenio je BBC.

Utakmice plej-ofa odigraće se posljednjeg vikenda u maju.

Ova sezona u Premijer ligi završava se u nedjelju, nakon što je bila prekinuta tri mjeseca zbog pandemije korona virusa.

Takmičenje u Čempionšipu završilo se u srijedu, a plej-of će biti gotov do 4. avgusta.

Većina klubova Lige jedan i Lige dva nijesu igrali od marta.

Premijer liga je saopštila da će nastaviti da se konsultuje sa Fudbalskim savezom i Engleskom fudbalskom ligom u vezi sa rasporedom svih domaćih takmičenja.

Vode se razgovori oko početka lige za klubove koji će u avgustu igrati završnicu ovosezonske Lige šampiona i Lige Evropa. Postoji mogućnost da će njihove utakmice na startu Premijer lige biti odgođene pošto će igrati gotovo cio avgust.

Takmičenje u Ligi Evropa završava se 21. avgusta, dok se Liga šampiona završava dva dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније