Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 07. 2020. 13:27 >> 13:31
1

BARTOMEU VJERUJE

Mesi na Nou Kampu do penzije

Prvi čovjek Barselone Žozep Bartomeu kazao je u intervjuu za Mundo Deportivo da vjeruje da će Leo Mesi završiti karijeru na Nou Kampu.

 

“Više puta je rekao kako se želi ovdje da se penzioniše. Vjerujem da će igrati za Barselonu do kraja karijere, a onda nema nikakve sumnje da će produžiti ugovor”, rekao je Bartomeu.

Za produženje saradnje prioritet je golman Ter Štegen.

“Ne pričam samo o njegovim golmanskim kvalitetima, već o njegovoj posebnosti. Sjajan je. Jedan je od tri najbolja golmana na svijetu, a tek ima 28 godina”, odgovorio je Bartomeu.

Kazao je da Suarez ima ugovor do 2021. godine, a u njemu postoji stavka da se automatski produžava za još 12 mjeseci ako sljedeće sezone odigra određeni broj utakmica.

“ Što se tiče Nejmara, teško je tu nešto dogovoriti bez razmjene igrača, nijesmo u takvoj finansijskoj situaciji. Oko transfera Lautara smo pričali sa Interom, ali prekinuli smo pregovore”, kazao je on.

Bartomeu kaže kako se klub polako okreće mladim igračima.

“ Već imamo sedam novih fudbalera. Tu je Pedri, mladi igrač sa nevjerovatnim talentom. Trinkao je nepoznat, doveli smo ga u januaru i već je najbolji U-21 igrač u Evropi. Zatim imamo Mateusa Fernandeša. Miralem Pjanić će donijeti sigurnost ekipi. Uz njih, još trojica mladića će postati stalni igrači prvog tima - Aruho, Riki Puig i Ansu Fati”, poručio je Bartomeu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније