Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

27. 07. 2020. 10:53 >> 11:02

DOVODI MU ZAMJENU

Čelsi se odriče najskupljeg golmana

Londonski Čelsi u narednoj sezoni planira da dovede pojačanje između stativa.

Kepa Arizabalaga, koga su "plavci" prije dvije godine platili 80 miliona eura Atletik Bilbau i učinili ga najskuplje plaćenim golmanom u istoriji fudbala, nije ispunio očekivanja i biće na transfer listi.

Za njega postoji interesovanje iz španskih klubova da se vrati u domovinu.

Ujedno, Čelsi je označio njegovu zamjenu u čuvaru Ajaksa Andreu Onani.

Klub iz Londona spreman je da ponudi 30 miliona eura, odnosno 10 miliona više od Bajer Leverkuzena koji je već poslao ponudu u Amsterdam.

Jasno je da "farmaceuti" ne mogu da se takmiče sa moćnijim Čelsijem, koji je ovog ljeta već potpisao doskorašnjeg Onaninog saigrača Hakima Zijeha i Tima Vernera (Lajpcig), a na dobrom putu je i Kaija Haverca (Bajer).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније