Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 07. 2020. 20:30   >>  20:33

SANJA TITULU

Haland želi da ostane u Dortmundu do isteka ugovora

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland rekao je danas da planira da ostane u klubu dok mu ne istekne ugovor 2024. godine.

Haland je u januaru iz Red Bula prešao u Dortmund za 20 miliona eura, od tada je u 18 utakmica postigao je 16 golova i jedan je od najtraženijih svjetskih igrača. On je u Bundesligi ove sezone postigao 13 golova u 15 utakmica, uz prosjek postizanja gola na 82 minuta.

"Imam višegodišnji ugovor ovdje, do 2024. godine. Veliki cilj je da osvojim titulu sa Borusijom Dortmund i da taj fantastičan uspjeh proslavim sa našim navijačima", rekao je Haland za Bild.

Borusija nije osvojila titulu od 2012. godine, a Bajern iz Minhena je osmostruki uzastopni šampion Bundeslige. Ovu sezonu Dortmund je završio na drugom mjestu na tabeli sa 13 bodova zaostatka.

"Imamo kvalitet da budemo šampioni, ali sama priča o tome nije dovoljna. Bajern je konstantan i to je veoma impresivno. Moramo da nastavimo naš dobar razvoj iz drugog dijela prošle sezone i želimo da budemo uspješniji naredne godine", rekao je Haland.

Takođe, Holand je rekao da i on mora da napreduje.

"Uvijek pokušavam da unaprijedim stvari, čak i kada su već dobre. To me nosi. Imam dovoljno potencijala da nastavim da napredujem u mnogim aspektima u narednih 10 godina. Kada budem imao 30 godina, vidjeću da li ću zaista moći sve da uradim. Ali, možda će tada biti još bolje", naveo je on.

Haland je u sezoni 2019/2020 igrajući za Red Bul i Borusiju Dortmund postigao 44 gola u 40 utakmica u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније