Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 07. 2020. 13:22 >> 13:24

OSTAJE

Ozil u Arsenalu do ljeta 2021.

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil ne namjerava da ode iz kluba dok mu ne istekne ugovor narednog ljeta, rekao je danas njegov menadžer.

Otkako je sezona u Premijer ligi nastavljena poslije pauze zbog pandemije koronavirusa, Ozil nije odigrao nijednu utakmicu. Spekulisalo se da će bivši njemački reprezentativac zbog toga potražiti novi klub, ali je njegov menadžer Erkut Sogut rekao da će Ozil ostati dok mu ne istekne ugovor, prije nego što ode u Tursku, Aziju ili SAD.

"Mislim da neće biti promjene u slučaju Mesuta Ozila do ljeta 2021. On ima ugovor. Nema promjene. Ostaće u Arsenalu, a 90 odsto će otići iz kluba 2021. Mesut u Aziji, Americi ili Turskoj? Da, možda", naveo je Sogut za Ivning Standard, prenio je Eurosport.

Ozil je 2013. iz Real Madrida prešao u Arsenal i do sada je za londonski klub odigrao 254 utakmice i postigao 44 gola. Sa klubom je osvojio tri FA kupa i Komjuniti Šild.

Tokom karijere igrao je još za Šalke i Verder, kao i za reprezentaciju Njemačke. Odigrao je 92 utakmice za Njemačku, postigao je 23 gola i osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine, a četiri godine ranije treće mjesto na Mundijalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније