Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 07. 2020. 18:14 >> 18:20

PROMOVISAN KAO TRENER PODGORICE

Peković: Želim da moja ekipa bude čvrsta i disciplinovana

Doskorašnji selektor omladinaca Crne Gore Milorad Peković i zvanično je preuzeo kormilo Podgorice.

"Od kada sam završio igračku karijeru, nedostaje mi svakodnevni rad, komunikacija, kontakt, trening... Jasno je da je klupski fudbal i mjerilo trenerskog kvaliteta i radujem se ovom izazovu. Hvala ljudima iz Podgorice koji su mu ukazali povjerenje, a Fudbalskom savezu Crne Gore na sjajnoj saradnji i razumijevanju. Svi teže da kopiraju Klopa, ali to nije lako. Nevjerovatan je motivator, izvlači maksimum iz igrača i mnogo mi znači iskustvo rada sa njim, kao i sa Tomasom Tuhelom. Želim da moja ekipa bude čvrsta i disciplinovana", kazao je Peković.

Podgorica je minule sezone debitovala u eliti i osvojila peto mjesto.

"Mi se razvijamo u nekoliko faza, a Miloradov dolazak je jedna od njih. On je već dugo naš izbor, sada su se, uz pomoć naših partnera iz FSCG, stekli uslovi da dođe. Ne želimo ništa da radimo preko noći, svjesni smo da samo kroz edukaciju trenera i kroz razvoj infrastrukture naš klub i naš fudbal mogu da se razvijaju", rekao je predsjednik Podgorice Tomislav Čelebić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније