Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; Objavio: O.Z.

01. 08. 2020. 15:31 >> 15:31

TREĆI ITALIJAN SA ZLATNOM KOPAČKOM

Ronaldo ne igra protiv Rome, Imobile je najbolji strijelac Evrope

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile i zvanično je najbolji strijelac Evrope za sezonu 2019/20, pošto Kristijano Ronaldno neće igrati u današnjoj utakmici protiv Rome.

Ronaldo je bio jedini igrač koji je imao šansu da prestigne igrača Lacija, ali to se neće dogoditi pošto su u Juventusu odlučili da odmore pojedine igrače u posljednjem kolu Serije A, a uoči okršaja protiv Liona u Ligi šampiona.

Ronaldo je do ovog, posljednjeg kola postigao 31 gol, a Imobile četiri više tako da je igrač Lacija i zvanično najbolji strijelac Evrope za ovu sezonu.

Gol manje od Imobilea postigao je fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski.

Imobile je treći Italijan koji je osvojio Zlatnu kopačku, poslije Frančeska Totija i Luke Tonija.

On bi u večerašnjem meču protiv Napolija mogao da obori i rekord Serije A po broju golova u Seriji A koji drži Gonsalo Iguain sa 36 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније