Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: PV portal [ Objavio: O.Z. ]

02. 08. 2020. 19:21   >>  19:42

ODMAH IZVRŠIO PROZIVKU

Vuko Bogavac preuzeo Rudar

Vuko Bogavac prihatio je ponudu Rudara i prvi put, nakon 10 godina trenerskog staža u klubu, vodiće samostalno ekipu na duži vremenski period. Bogavac neće mijenjati pomoćnika, pa će tako Miloš Radanović nastaviti da asistira šefu struke, pored njega Bogavcu će asistirati Vladan Zindović, prenosi PV portal.

"Zahvalio bih se upravi kluba na ukazanom poverenju, jer ovo je za mene velika čast. Kada su ambicije u pitanju one su, kao i prošle sezone, znači opstanak. Naravno kako vrijeme bude teklo i kako se ekipa kompletira, možda će i naše ambicije rasti. Za sada je tako. Za sada radimo sa igračima uz Pljevalja, za par dana stižu igrači iz drugih gradova, a nadamo se i drugim pojačanjkma. Za sada ne bih o imenima, ali nemamo neki veliki izbor jer su ostali klubovi počeli pripreme na vrijeme. Teško je to stići, imamo desetak dana do početka prvenstva, možda odigramo jednu kontrolnu utakmicu, a znamo da, kao i prošle godine nakon tri kola slijedi pauza koju ćemo iskoristiti", kazao je Bogavac.

Na današnjoj prozivci bilo je desetak igrača, a za par dana raj broj će biti veći.

Odmah nakon što se prihvatio nezahvalne uloge, Bogavac je odradio i prvi trening sa ekipom. Ono što može da raduje pristalice ovog kluba je što će Predrag Kašćelan ostati u Rudaru, a u klub se vratio Dejan Kotorac, baš kao i Danin Talović, od koga se očekuju golovi ove sezone. Pored Talovića u matični klub su se vratili Miloš Zečević I Nemanja kartal, koji su prošle sezone nastupali za Grbalj, a u toku su razgovori sa Milijom Golubovićem. Za sada od novih imena tu je Orhan Hajrović bivši igrač Jedinstva i Iskre, a prema najavama traju razgovori sa dvojicom brazilskih internacionalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније