Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

03. 08. 2020. 11:54 >> 11:57

BARSA ODUSTALA OD VELIKIH TRANSFERA

"Nećemo dovesti ni Lautara ni Nejmara"

Predsjednik Barselone Đosep Marija Bartomeu izjavio je da njegov tim neće moći da dovede ni Lautara Martinesa ni Nejmara ovog ljeta, prenosi Sport klub.

O prelasku Lautara na Nou Kamp govori se mjesecima, a Barselona je bila otpočela pregovore sa Interom.

"Pričali smo prethodnih nekoliko nedjelja, ali su pregovori obusavljeni. Trenutna situacija nam ne dozvoljava da ostvarimo velike transfere", rekao je Bartomeu.

Kada je riječ o povratku Nejmara iz Pari Sen Žermena, prvi čovjek katalonskog kluba ističe da je u ovom trenutku to nemoguće.

"PSŽ ne želi da ga proda, što je i normalno jer je on jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Prošlog leta smo uradili sve kako bismo ga vratili, sada to nećemo ni pokušati. Klub je izgubio skoro 200 miliona eura od marta do juna. Moraćemo ponovo da razmotrimo plan potrošnje, da se prilagodimo", dodao je Bartomeu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније