Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 08. 2020. 16:33 >> 16:32

"ZASLUŽIO LJUBAV SVIH"

Povukao se Kasiljas, Real ga nazvao najboljim golmanom u istoriji

Legendarni španski golman Iker Kasiljas povukao se iz profesionalnog fudbala, a njegov nekadašnji klub Real Madrid mu je zahvalio na svemu što je učinio.

"Najbolji golman u 118 godina dugoj istoriji Real Madrida i španskog fudbala je u našu kuću došao kada je imao devet godina i narednih 25 je proveo u njemu. Postao je ikona i zaslužio ljubav svih", navodi se u saopštenju Real Madrida.

Kasiljas ima 39 godina, a posljednjih pet godina je branio za Porto, nakon ne tako miroljubivog odlaska iz Real Madrida.

"Iker Kasijas je pripadao srcem Real Madridu i tako će biti zauvijek", naveo je Real Madrid u saopštenju.

Tokom boravka u Real Madridu, nastupio je 725 puta i osvojio čak 19 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније