Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 08. 2020. 17:47   >>  17:47

TUŽAN ZBOG ODLASKA

Tores: Valensija nije htjela da ispuni nijedan moj uslov

Novi fudbaler Mančester sitija Feran Tores rekao je danas da je otišao iz Valensije jer mu nijesu bili ispunjeni zahtjevi koje je postavio klubu.

"Želio sam da ostanem i postavio sam uslove. Ti uslovi nijesu bili iznad klupskih sredstava. Tužan sam zbog odlaska i veoma zahvalan klubu u koji sam došao sa samo sedam godina", rekao je Tores za Marku.

Tores, 20-godišnji krilni fudbaler, tražio je kapitensku traku, povećanje plate, kao i to da vlasnik kluba Peter Lim lično učestvuje u pregovorima oko novog ugovora.

"Bio bih zadovoljan sa ispunjena dva od tri uslova, ali nijedan nije ispunjen. Znam da Valensija nije u istoj poziciji kao veliki evropski klubovi, ali sam želio da vodim taj projekat i da budem tretiran na taj način", kazao je Tores, koji je dodao da nije bio u dobrim odnosima sa kapitenom ekipe Danijem Parehom.

Mladi reprezentativac Španije je u utorak prešao iz Valensije u Mančester siti za 23 miliona eura.

"Rekli su mi da ne računaju na mene. Bukvalno su rekli da sam peti krilni igrač ekipe, da dolaze pojačanja i da su drugi ispred mene. To je veoma težak udarac za mene, ali najgore je bilo to što su me stavili na transfer listu i ponudili klubovima iz Španije", naveo je Feran Tores.

On je naveo da mu je bilo lakše poslije razgovora sa trenerom Sitija Pepom Gvardiolom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније