Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92; ObjavioO.Z.

06. 08. 2020. 09:42   >>  09:43

BORILI SE ZA SVAKU LOPTU

Konte: Očekivali smo "prljavu" utakmicu

Antonio Konte, trener Intera iz Milan pohvalio je svoje fudbalere što su odigrali dobru utakmicu protiv Hetafea u osmini finala Lige Evrope.

"Neroazuri" pobijedili su španskog predstavnika sa 2:0.

"Znali smo da će biti teško. Oni su bolje krenuli utakmicu, a mi smo pravili greške kao onu poput De Fraja. Igrali su dosta fizički jako i bili su jači na startu", rekao je Konte poslije meča.

"Ali, preuzeli smo kontrulu nad loptom i utakmicom. Očekivao sam 'prljavu' utakmicu i nismo se plašili da igramo na taj način protiv njih. Ovo je sjajan znak, borili smo se za svaku loptu što je nekada falilo u sezoni", dodao je Konte.

Italijanski stručnjak zadovoljan je igrom napadača.

"Mogli smo i bolji rezultat da ostvarimo. Lukaku je postigao odličan gol, dobro je napadao prostor i sviđa mi se šta sam video od njega, Lautara i Sančesa. Bilo je ovo pozitivno veče i drago mi je što su momci pokazali želju da nastave dalje, a ne da odu na odmor ranije".

Konte je takođe istakao da je srećan zbog Aleksisa Sančesa čiji je ugovor Inter otkupio od Junajteda.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv Leverkuzena ili Rendžersa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније