Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 08. 2020. 23:40   >>  23:38

OTIŠLI U IZOLACIJU

Dva igrača Atletiko Madrida pozitivna na koronu

Rukovodstvo Atletiko Madrida saopštilo je danas da su dva igrača pozitivna na korona virus i da su nakon toga otišli u izolaciju u svoje domove.

Zvaničnici kluba nijesu naveli o kojim igračima je riječ. Ostale članove u Atletiku očekuje novo testiranje, prije nego što dobiju dozvolu da nastave sa treninzima, a potom i da otputuju u Lisabon.

Atletiko bi trebalo u četvrtak da odigra meč četvrtfinala Lige šampiona protiv ekipe Lajpciga.

Iz kluba je saopšteno da su odmah obavijestili zdravstene organe Španije i Portugala, kao i čelnike UEFA o pozitvnim nalazima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније