Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 08. 2020. 12:06 >> 12:05

USMENI DOGOVOR

Kuman pristao da bude trener Barselone

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Ronald Kuman postigao je usmeni dogovor sa upravom Barselone o angažmanu, prenio je danas Skaj.

Barselona je sinoć otpustila trenera Kikea Setjena nekoliko dana poslije teškog poraza od Bajerna iz Minhena 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona, ali i pošto ekipa nije osvojila nijedan trofej u sezoni, prvi put poslije 12 godina.

Kuman, koji je svojevremeno uspješno igrao za Barselonu, postigao je usmeni dogovor, a bio je prvi izbor predsjednika Đozepa Marije Bartomeua.

Kako je prenio Skaj, čelnici Barselone pregovaraju sa Fudbalskim savezom Holandije o kompenzaciji, kako bi 57-godišnji trener napustio posao selektora.

Među kandidatima za novog trenera Barselone su i Maurisio Poketino, Loran Blan i trener B tima katalonskog kluba Garsija Pimijenta.

Barselona će 15. marta sljedeće godine održati izbor za predsjednika kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније