Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 08. 2020. 16:48 >> 17:00
1

MILINKOVIĆ PRED LUDOGOREC

Vjerujemo da možemo da napravimo iznenađenje

Trener Budućnosti Mladen Milinković smatra da njegov tim može da iznenadi Ludogorec u meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podgoričani sjutra pod Goricom u 20 sati dočekuju Bugare, a trener "plavih" je istakao da je recept za pobjedu disciplinovana igra od prvog do posljednjeg minuta.

"Utakmice u Evropi su vrlo bitne zbog rejtinga i finansija i žao mi je što ćemo biti lišeni pomoći navijača. Već smo nekoliko puta rekli da nismo imali sreće. Dobili smo jako dobru ekipu koja je prošle sezone igrala 1/16 finala Lige Evrope i ispala je tek od Intera, a vidjeli ste sinoć koliko je Inter jak. Zato će biti jako teško, ali iskreno, vjerujemo da možemo da napravimo iznenađenje i to nije fraza. Moramo da budemo disciplinovani i skoncentrisani, uz malo sportske sreće možemo do prolaska u 2. kolo. Bila bi to velika stvar i za nas i za crnogorski fudbal", poručio je Milinković na pres-konferenciji.

On je rekao da Ludogorec ne može da ga iznenadi.

"Kada vidite da imaju 20 različitih varijanti prilikom izvođenja kornera, jasno vam je kakva je to ekipa. Imaju pojedince, imaju brzinu, dva beka koja su ultraofanzivna, igrače koji u napadu mijenjaju mjesta i nekada se ne zna ko šta igra, to zapravo djeluje vrlo skladno na terenu. Zato moramo da budemo skoncentrisani u svakom mogućem momentu - ako koncentracija jednom pane, možemo da budemo kažnjeni. Snimili smo ih, ne mogu da nas iznenade ili urade nešto na šta nismo spremni", kazao je Milinković.

Kapiten Budućnosti Petar Grbić je kazao da je duel sa Ludogorecom prilika da on i saigrači pokažu da se u Crnoj Gori igra dobar fudbal.

"Dva puta igrao sam sa Partizanom protiv njih, uvjerio sam se koliko su jaki. Ipak, ovo je jedna utakmica. Istina je da su ih oni odigrali puno više od nas u Evropi, ali ja prenosim glas svih igrača iz svlačionice - trebaće im dosta muke da opravdaju ulogu favorita. Jedva čekamo da meč počne, da se opravdamo za poraz od Dečića u prvom kolu i da pokažemo da se i u Crnoj Gori igra dobar fudbal", kazao je Grbić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније