Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; Objavio: O.Z.

19. 08. 2020. 22:07   >>  22:13

SADA VRIJEME ZA ODMOR

U Lajpcigu ponosni na rezultate u ovoj sezoni

Trener fudbalera Lajpciga Julijan Nagelsman rekao je danas da je ponosan na rezultate u ovoj sezoni.

Lajpcig je dobro igrao ove sezone, zauzeo je treće mjesto u Bundesligi, dok je u Ligi šampiona stigao do polufinala, nakon što je sinoć izgubio 0:3 od Pari Sen Žermena.

"Odigrali smo dobru sezonu, stigli smo do polufinala Lige šampiona, što je veliko dostignuće. Na to smo ponosni. Naravno, frustrirani smo zbog poraza, ali prikupićemo novu snagu za sljedeću sezonu", rekao je Nagelsman.

Tokom sinoćnje utakmice Lajpcig nije imao mnogo šansi protiv Pari Sen Žermena, koji su predvodili Nejmar i Kilijan Mbape.

"Nećemo biti prvi tim koji nije uspio da zaustavi Nejmara, a nećemo biti ni posljednji. Kao trener uvijek razmišljate o narednim izazovima. Mnogo pozitivnih stvari nosimo odavde. Pokazali smo karakter na terenu, ali moramo da prihvatimo da je protivnik jači", naveo je Nagelsman.

Njegova ekipa će i u predstojećoj sezoni igrati u najjačem klupskom takmičenju.

"Želimo da se vratimo i ponovo iskusimo Ligu šampiona. Sada je vrijeme za odmor prije nego što se ponovo okupimo i pripremimo za narednu sezonu", rekao je 33-godišnji Nagelsman, najmlađi trener koji je stigao do polufinala Lige šampiona.

Lajpcig je ove sezone tek drugi put igrao u Ligi šampiona, a na putu do finala izbacio je prošlogodišnjeg finalistu Totenhem i Atletko Madrid.

"Razgovarali smo o tome šta smo mogli bolje da uradimo, ali samo želimo da uživamo u tome što smo ovdje. Ponosni smo na ostvareno u sezoni i znamo šta moramo bolje da uradimo", rekao je napadač Jusuf Poulsen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније