Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 08. 2020. 12:37 >> 12:40

INTER PREDNJAČI

Serija A: Pojedini klubovi žele pomjeranje početka sezone

Grupa italijanskih fudbalskih klubova predvođena Interom razmatra mogućnost da pošalje zahtjev Fudbalskom savezu da se početak takmičenja u Seriji A pomjeri za jednu nedjelju.

Kako je danas prenio Korijere dela Sera, grupa klubova razmarta hipotezu odgađanja sezone na sedam dana, koja bi trebalo da počne 19. septembra.

Milanski klub nije podnio zvaničan zahtnev, pošto čeka odluku ostalih klubova uoči 31. avgusta, kada će Fudbalski savez saopštili kalendar za predstojeću sezonu.

Navodi se ipak da će Inter svakako tražiti odgađanje za nedjelju dana, bez obzira na stav drugih klubova.

Inter je sezonu završio 21. avgusta, porazom u finalu Lige Evrope od Sevilje, 3:2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније