Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 08. 2020. 13:59 >> 14:03

TRANSFER NIJE DIO POLITIKE KLUBA

Rumenige: Bajern nije u trci za Mesija

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl Hajnc Rumenige izjavio je danas da njegov klub ne razmišlja o dovođenju fudbalera Barselone Lionela Mesija, prenio je Tutosport.

Rumenige je rekao da Bajern niti može niti želi da plati Mesija.

"Takvi transferi nijesu dio politike ni filozofije našeg kluba", rekao je Rumenige.

"Kada sam čuo da Mesi napušta Barselonu bilo mi je žao. On je ispisao jednu stranicu istorije tog kluba i mislim da je trebalo da završi karijeru u španskom velikanu", dodao je Rumenige.

Njemac je naveo da ne zna sve detalje odlaska Mesija iz Barselone i da zbog toga ne želi da se dalje miješa u njihove odluke..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније