Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

28. 08. 2020. 15:03 >> 15:02

ISTORIJSKA NOĆ U TUZIMA

Drešaj: Postavljanje reflektora još jedan podstrek da radimo više

Fudbal se u Tuzima igra još od 1926. godine, a nova stranica u istoriji FK Dečić okrenuće se u subotu veče, 29. avgusta. Tada će Dečić prvi put na svom terenu igrati pod reflektorima. Ta utakmica sa Jezerom zbog toga je posebna u istoriji ovog kluba.

"Osjaćaj je sjajan, svi u klubu smo veoma ponosni što će Dečić prvi put u klupskoj istoriji igrati na svom terenu pod reflektorima. Svakako da je ovo istorijski trenutak za Dečić, generalno i za fudbal u Tuzima. Ali, osim što nas sve ovo čini ponosnima, moram istaći da je postavljanje reflektora samo još jedan podstrek za nas da u narednom periodu radimo što više i bolje. Sada još više želimo da unaprijedimo infrastrukturu na našem stadionu", kaže za sajt FSCG Paljo Drešaj, predsjednik Dečića.

Klub iz Tuzi još jedan je u nizu koji je, u sklopu projekta osvjetljavanja crnogorskih stadiona, dobio reflektore. FSCG je do sada finansirao postavljanje reflektora na sedam stadiona, a investicija na stadionu Dečića prelazi iznos od 600 hiljada eura.

"Imamo perfektnu saradnju sa Fudbalskim savezom, koji radi velike stvari za fudbal u državi. Poznajem dobro fudbalske prilike u regionu, znam koliko FSCG više ulaže u klubove i infrastrukturu u odnosu na ostale saveze iz okoline, pa i šire", istakao je Drešaj.

U narednom periodu očekuje se početak izgradnje nove zapadne tribine na stadionu u Tuzima, takođe u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore.

"Projekat za izgranju nove tribine je skoro završen, nakon čega ćemo potpisati ugovore sa Fudbalskim savezom i Opštinom Tuzi. Ubrzo nakon tog birokratskog dijela, krenućemo u izgradnju tribine koja će mnogo značiti, ne samo za fudbal u Tuzima, nego i na nivou države. Očekujem da radovi počnu kroz nekoliko mjeseci", rekao je čelnik čovjek Dečića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније