Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila M.Mi. [ Klix.ba ]

30. 08. 2020. 15:43   >>  15:43 1

FOTOGRAFIJA OBIŠLA SVIJET

Dječak čekao Mesija, završio u suzama

Navijači Barselone teško se mire s činjenicom da kapiten i legenda kluba Lionel Mesi planira odlazak s Nou Campa, a fotografija uplakanog dječaka koji je razočaran što njegov idol nije došao na trening najbolji je pokazatelj koliko teško prihvataju njegovu odluku.

Mesi je prije deset dana zatražio odlazak iz Barselone i poziva se na klauzulu u ugovoru kojom bi kao slobodan igrač mogao napustiti Nou Camp, a rat njega i uprave kluba posljednjih dana postao je glavna tema u nogometnom svijetu.

Navijači ovog kluba, jasno, ne mogu prihvatiti činjenicu da će zbog lošeg odnosa u klubu Mesi napustiti Barselonu i preći u neki drugi evropski tim, što se najbolje moglo vidjeti ispred klupskog trening centra gdje je jedan uplakani dječak u Mesijevom dresu teško podnio činjenicu da njegov idol nije došao s ostalim igračima.

Dječak sa zaštitnom maskom s Barseloninim grbom i u Mesijevom dresu s brojem deset čekao je da se Argentinac pojavi u klupskom kampu, a kada se to nije desilo, sjeo je na ulicu, zabio glavu u dlanove i počeo plakati.

Ova scena svakako je najbolji pokazatelj kako se trenutno osjećaju navijači Barcselone širom svijeta zbog činjenice da će Mesi, prema svim prilikama, napustiti klub.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније