Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 09. 2020. 21:10   >>  21:08

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Van De Bek novi fudbaler Mančester junajteda

Dosadašnji fudbaler Ajaksa Doni van de Bek potpisao je petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, saopštio je danas engleski klub. Britanski mediji prenijeli su da je transfer vrijedan oko 39 miliona eura, uz pet miliona eura bonusa. Van de Bek je u Holandiji obavio ljekarske preglede, a ugovor je potpisao do juna 2025.

On će doputovati u Englesku poslije obaveza sa reprezentacijom Holandije i utakmica sa Poljskom i Italijom, 4. i 7. septembra u Ligi nacija.

Van de Bek je rekao da je dobio nevjerovatnu priliku da pređe u klub sa velikom istorijom i zahvalio je Ajaksu na saradnji.

"Sada sam spreman za naredni korak u karijeri i da nastupam na najvišem nivou, a nema većeg standarda od Mančester junajteda. Svi su mi pričali koliko je sjajna atmosfera na Old Trafordu i radujem se da to doživim, kada bude bezbjedno da se navijači vrate", rekao je 23-godišnji Holanđanin za klupski sajt.

U prethodne tri sezone Van de Bek je postigao 41 gol u svim takmičenjima.

On je prvo pojačanje Mančester junajteda u ljetnjem prelaznom roku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније