Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

02. 09. 2020. 23:34   >>  03. 09. 2020. 11:39

SASTANAK ZAVRŠEN BEZ DOGOVORA

Uprava Barse ne želi da pregovara o Mesijevoj klauzuli

Sastanak čelnika Barselone i predstavnika fudbalera Lionela Mesija završen je bez dogovora, pošto klub ne želi da pregovara o otkupnoj klauzuli u ugovoru od 700 miliona eura. Kako su večeras prenijeli španski mediji Mundo Deportivo i Diario Sport, predsjednik Barselone Đozep Marija Bartomeu pokušava da ubijedi Mesija da se predomisli i da ostane na Kamp Nou.

Bartomeu je predstavljao klub na sastanku sa Mesijevim menadžerom i ocem Horheom Mesijem.

Uoči sastanka Horhe Mesi je rekao da će biti teško da njegov sin ostane u Barseloni, ali nije rekao da li se pregovara sa još nekim klubom.

Mesi se više ne smatra fudbalerom Barselone i nije se u nedjelju pojavio na testiranjima na korona virus uoči početka priprema, kao ni na jučerašnjim treninzima.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je prošle nedjelje obavijestio klub da želi da ode, ali Barselona namjerava da ga zadrži do kraja ugovora, do juna 2021. godine. On se pozvao na klauzulu u ugovoru koja mu omogućava da besplatno napusti klub na kraju sezone, ali uprava tvrdi da je ta klauzula istekla.

Slučaj bi mogao da se riješi pravnim putem, a Mesi će tvrditi da je klauzula važeća jer je i sezona bila produžena zbog pandemije korona virusa.

Prema toj klauzuli Mesi je do 10. juna trebalo da obavijesti upravu kluba o odlasku i u tom slučaju napustio bi Kamp Nou kao slobodan igrač. Tog datuma je sezona trebalo da bude završena, ali je produžena zbog pandemije.

Razgovori dvije strane da pronađu rješenje kako bi se 33-godišnjem Argentincu dozvolilo da uz određenu sumu napusti klub su završeni bez dogovora.

Barselona želi da Mesi potpiše dvogodišnji ugovor, prenio je Mundo Deportivo.

Brojni mediji spekulišu da će Mesi potpisati za Mančester siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније