Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Klix.ba

04. 09. 2020. 21:07   >>  21:34

TEŠKI TRENUCI

Emotivni Mesi: Sinovi su plakali zbog Barselone

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi, kazao je da je u njegovoj porodici nastala prava drama kada je pomenuo opciju da napusti Barselonu. Istakao je da su to bili teški trenuci za njegove najbliže.

Mesi je rekao da je čitava porodica plakala kada im je rekao da želi otići iz Barselone.

"Kada sam rekao ženi i djeci da želim otići, nastala je drama. Čitava porodica je plakala, djeca nijesu željela otići iz grada i promijeniti školu", rekao je Mesi i dodao:

"Bilo je teško svima. Žena je bila velikoj boli, ali mi je dala podršku. Mateo je još mali i ne razumije čitavu situaciju, ali Tiago razumije i kada je čuo nešto na TV-u, odmah me je pitao. Plakao je i govorio da ne želi otići. Razumijem ga, bila je to jako teška odluka", istako je Mesi.

Dalje, rekao je da mu je i otac pružio podršku jer je znao o čemu se radi.

"Pretpostavio je da je to moja želja", kazao je Mesi.

Messi je dodao se nikada nije osjećao usamljeno i da je uvijek dobijao podršku ljudi koji su mu bliski, ali da se isto tako razočarao u neke ljude koji su u ovim teškim trenucima, kako je naveo, pokazali svoje pravo lice.

Mesi je danas saopštio da ostaje u Barseloni i da ne želi da se sudi "sa klubom mog života" >>>  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније