Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 09. 2020. 21:19 >> 21:20

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Silva najskuplje pojačanje u istoriji Vulvsa

Dosadašnji fudbaler Porta Fabio Silva od danas je novi igrač Vulverhemptona.

Ovaj 18-godišnji fudbaler je sa Vulverhemptonom potpisao petogodišnji ugovor.

Vulvsi nijesu objelodanili finansijske detalje transfera, već su samo naveli da je riječ o najskupljem pojačanju u istoriji kluba, a britanski mediji navode da je riječ o 35 miliona funti.

Silva je bio dio omladinskog pogona Porta i Benfike, a za Porto je debitovao avgusta 2019. godine kao 17-godišnjak. On je postigao jedan gol na 12 nastupa za Porto u portugalskom šampionatu.

Prethodni rekord Vulverhemptona bio je transfer Raula Himenesa koji je u taj klub stigao iz Benfike za 30 miliona funti 2019.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније