Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

07. 09. 2020. 16:17   >>  16:16

OTKAZAN MEČ PROTIV BUDUĆNOSTI

FSCG: Dva mlada reprezentativca zaražena koronavirusom

Prijateljski meč mlade reprezentacije i seniorskog tima Budućnosti otkazan je nakon što je utvrđeno da su dvojica reprezentativaca pozitivni na koronavirus, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Utakmica je bila planirana za sjutra na Trening kampu Fudbalskog saveza.

Navodi se da su dvojica fudbalera, koji se nalaze na pripremama U-20 reprezentacije, pozitivna na novi koronavirus.

"Oba fudbalera smještena su u obaveznu samoizolaciju i pridržavaće se svih medicinskih protokola koje je propisao Instituta za javno zdravlje tokom vremena predviđenog za boravak u samoizolaciji", saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније