Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

10. 09. 2020. 19:38 >> 19:38

LAMPARD

"Nijesam došao u Čelsi da bih se borio za četvrto mjesto"

Trener Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da je u taj fudbalski klub došao kako bi pobjeđivao i dodao da uživa u pritisku koji nosi rad u velikom klubu.

Uz pomoć vlasnika milijardera Romana Abramoviča Čelsi je u ljetnjem prelaznom roku potrošio najviše novca od svih evropskih klubova, tako što je doveo igrače za 200 miliona funti.

Londonski klub je prošle sezone imao zabranu transfera, sezonu u Premijer ligi završio je na četvrtom mjestu, a u finalu FA kupa izgubio je od Arsenala.

Lampard je rekao da dolazak novih igrača "mijenja sliku".

"Nisam došao da se borim za četvrto mjesto ili da uvodim u tim igrače iz akademije, ovdje sam došao kako bih pobjeđivao. Prošle sezone nismo mogli da dovodimo igrače, a ove godine klub je odlučio da dovode nove. To mijenja sliku i spremni smo za rad", naveo je Lampard, prenio je BBC.

Čelsi je doveo Kaja Haverca iz Bajera iz Leverkuzena, Tima Vernera iz Lajpciga, Bena Čilvela iz Lestera, Hakima Ziješa iz Ajaksa, kao i Tijaga Silvu i Malanga Sara koji su na Stamford Bridž došli kao slobodni igrači iz Pari Sen Žermena i Nice.

"Pritisak kojim sam izložen da rezultati budu bolji, trebalo bi da bude standard. Ne želim da pričam o izjavama. Prošle godine smo bili veoma srećni mjestom koje vodi u Ligu šampiona. Iznenađen sam ako nijeste mislili da nisam bio pod pritiskom prošle sezone. Uživam u pritiscima, to je ono što volim da radim", naveo je Lampard.

Sezona u Premijer ligi počinje za vikend, a Čelsi će u ponedjeljak igrati na gostovanju protiv Brajtona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније